ActualitatNotíciesÒrgans de Direcció

Quatre membres d’Esquerra Unida, a la nova direcció d’IU

Núria Lozano, Cristina Simó, Joan Mena i Miky Corregidor formaran part de la Coordinadora Federal

Izquierda Unida va celebrar aquest dissabte 27 de març la seva XII Asamblea Federal, en la qual va ser reelegit com a coordinador de la formació l’actual ministre de Consum, Alberto Garzón.

Núria Lozano -regidora a L’Hospitalet de Llobregat-, Cristina Simó -regidora a Sils-, Joan Mena -diputat per En Comú Podem i portaveu de Catalunya En Comú- i Miky Corregidor -regidor a Blanes- formaran part de la nova direcció federal d’Izquierda Unida, com a membres de la Coordinadora Federal.

Les quatre militants d’Esquerra Unida de Catalunya s’integraven dins de la candidatura “Avanzando Hacia La República” que liderava Alberto Garzón, i que ha resultat guanyadora en aquesta Assemblea Federal amb un 76,26% dels vots de les persones afiliades.

 

Contingut relacionat

Back to top button