Comissió Col·legiadaComunicatsÒrgans de Direcció

Comunicat d’EUCat sobre els fets esdevinguts en Sta. Coloma de Gramenet

Davant les informacions aparegudes sobre una situació d’assetjament a Catalunya en Comú, la Comissió Col·legiada d’EUCat volem expressar el nostre suport i solidaritat amb la persona afectada pel cas i posar en valor que es tracta d’una qüestió d’una delicadesa extrema, i, per tant, la volem abordar com a tal.

En una situació d’aquestes característiques les preocupacions principals han de ser el benestar i el ple respecte als drets de les persones afectades, així com a les decisions que aquestes puguin prendre per la defensa dels mateixos.

Manifestem el nostre respecte a la investigació judicial en curs, així com a la confidencialitat pròpia dels protocols en aquests temes. EUCat és una organització plenament compromesa amb la dignitat de les persones i conforme a aquests valors desenvolupem la nostra activitat.

Contingut relacionat

Back to top button