Assemblea Constituent

El dissabte 10 d’abril de 2021 va tenir lloc l’Assemblea Constituent d’Esquerra Unida Catalunya (EUCat), culminant així el procés fundacional de l’organització, que va començar el 29 de febrer de 2020 on van escollir una direcció transitòria que ha dirigit l’organització fins a aquesta assemblea, i que fa d’EUCat el referent d’Izquierda Unida a Catalunya.

L’Assemblea Constituent d’EUCat va escogir Núria Lozano, regidora a l’Hospitalet de Llobregat, i Eduard Navarro, secretari general del PSUC Viu i exregidor a Sabadell, com a nous co-coordinadors. Més informació: Esquerra Unida de Catalunya escull una co-coordinació amb Núria Lozano i Eduard Navarro

A causa de les restriccions sanitàries derivades de la crisi epidemiològica de la COVID-19, aquest acte final de l’Assemblea Constituent d’EUCat es va realitzar mitjançant un format híbrid, amb un nombre reduït de delegades i delegats participant de manera presencial mentre que la majoria ho va fer de manera telemàtica. En aquesta pàgina pots veure els debats i intervencions que van tenir lloc.


 

Assemblea Constituent d’EUCat – Sessió inicial

 


 

Assemblea Constituent d’EUCat – Sessió de tancament

 

Back to top button