I Assemblea Nacional d’Esquerra Unida de Catalunya

I Assemblea Nacional d’Esquerra Unida de Catalunya. 

El proper dissabte, 19 d’octubre de 2024, Esquerra Unida de Catalunya (EUCat) celebrarà la seva I Assemblea Nacional sota el lema “El fil de l’esquerra”.  L’assemblea es realitza en un moment polític important per a les esquerres a Europa i arreu del món, i tindrà lloc just abans de la IV assemblea nacional de Catalunya en Comú, l’espai de confluència de les esquerres catalanes.

L’acte de cloenda comptarà amb la presència d’Antonio Maillo, coordinador federal d’Izquierda Unida, qui analitzarà l’actualitat política. També hi participarà la persona escollida com coordinador/a general d’EUCat, que serà anunciada durant l’assemblea, i un representant del Partit de l’Esquerra Europea, aportant una visió internacional i europea a les discussions.

Amb la participació d’uns 350 delegats i delegades de tot el territori, així com convidats de forces polítiques, sindicals i moviments socials, aquesta assemblea serà clau per definir el futur de l’esquerra a Catalunya. L’assemblea no serà retransmesa en directe, fent d’aquest espai un lloc privilegiat per al debat intern i la construcció col·lectiva de propostes.

Detalls de l’esdeveniment:

  • Data: Dissabte, 19 d’octubre
  • Hora: 8.30 h fins a 14.00 h.
  • Lloc: Auditori ONCE (Gran Via de les Corts Catalanes, 400. Barcelona)

Ha arribat el moment d’Esquerra Unida de Catalunya

Back to top button