Congrés dels DiputatsInstitucionalVídeos

Mena repta a V0X a denunciar-ho: “Aquí tenen el meu DNI. No els tenim por”

"El seu discurs és masclista, racista i homòfob té responsabilitat directa en l'augment dels delictes d'odi"

El diputat Joan Mena ha reptat avui a Espinosa De Los Monteros (V0X). El diputat d’ultradreta va dir que denunciarien a qualsevol que els vinculés amb l’augment dels delictes d’odi, i això és just el que ha fet el diputat català.

“El seu discurs és masclista, racista i homòfob i té responsabilitat directa a l’augment dels delictes d’odi”, ha dit Mena. “No els tenim gens de por. Si volen denunciar comencin per mi, aquí tenen el meu DNI”.

Per a acabar, Mena ha dit a la formació d’ultradreta que “no impediran el nostre dret a enamorar-nos de qui vulguem i de ficar-nos al llit amb qui ens doni la gana”.

Contingut relacionat

Back to top button