ActualitatCongrés dels DiputatsInstitucionalVídeos

Mena: “Casado hauria de dimitir per assistir a una missa pel dictador”

El diputat d'EUCat/Comuns diu que "això no passaria a cap país democràtic del nostre entorn"

Joan Mena ha demanat avui al PP la dimissió de Pablo Casado “per dignitat democràtica”.

“Mentre el Govern treballa per a millorar la vida de la gent, altres representants polítics es dediquen a anar a misses d’homenatge al dictador feixista i genocida”, va denunciar el diputat d’En Comú Podem en relació amb l’assistència del líder del PP a una missa franquista a Granada, segons el PP “per error”.

Tanmateix, Mena ha defensat l’augment del 3,2% pel finançament local com “el camí per seguir”, perquè “no podem demanar als ajuntaments que siguin la primera línia de xoc per als problemes de la ciutadana i enviar-los amb una mà al davant i l’altre al darrere”.

Mena també ha defensat un nou model de finançament autonòmic “que blindi l’autogovern, però basat en la solidaritat i la cooperació entre territoris”.

 

Contingut relacionat

Back to top button