ActualitatCongrés dels DiputatsInstitucionalVídeos

Joan Mena acusa Junts de bloquejar el diàleg a Catalunya “igual que Vox i PP”

"Deixin tots tres d'enganyar a la gent. No hi ha cap alternativa al diàleg"

El diputat d’Esquerra Unida al Grup Confederal UP-ECP, Joan Mena, ha acusat avui a Junts Per Catalunya de ser “enemics del diàleg, igual que Vox i PP” i han afirmat que “les dretes s’entenen perfectament bé”.

En una intervenció al Ple del Congrés per una moció del partit d’ultradreta Vox contra el diàleg a Catalunya, Mena ha afirmat que les dretes tenen por de la mesa de diàleg perquè són “els fonaments del país plurinacional que no volen acceptar”.

Tanmateix, el diputat català a acusat a Vox d’estat en contra de tots els avanços socials i de drets civils, ja sigui en termes de racisme, homofòbia o masclisme i ha titllat d’“inútil” la seva tasca parlamentària quan ha afirmat que “només els queda fer soroll”.

Contingut relacionat

Back to top button