ActualitatNotes de premsaNotíciesNúria LozanoParlament de Catalunya

Núria Lozano, nova diputada d’En Comú-Podem al Parlament de Catalunya

La regidora a L'Hospitalet i co-coordinadora d'EUCat substitueix a Marc Parés, que deixa el seu escó per a tornar a la universitat

Canvis al grup parlamentari d’En Comú-Podem al Parlament de Catalunya. Núria Lozano pren possessió avui de la seva acta com a diputada, ocupant la vacant generada per la renúncia del fins ara diputat Marc Parés, que torna al seu lloc de professor a la universitat.

Núria Lozano compta amb una dilatada trajectòria a la política, el sindicalisme i l’activisme social. Advocada, mestre i tècnica de Prevenció de Riscos Laborals de professió, la nova diputada d’ECP és a hores d’ara regidora a l’Ajuntament de L’Hospitalet de Llobregat i co-coordinadora d’Esquerra Unida de Catalunya. Tanmateix, és responsable de sectorial i programa a Catalunya En Comú i responsable de plurinacionalitat a Izquierda Unida.

Lozano ha volgut reconèixer la feina del seu predecessor, Marc Parés, del que ha dit que “ha deixat el llistó molt alt”. D’altra banda, ha remarcat “l’orgull i la responsabilitat que representa ser diputada”, tot agraint la “confiança dipositada en mi per les companyes i companys d’En Comú Podem”. Lozano ha destacat que la seva entrada al Parlament és “una oportunitat per a portar al vessant institucional la lluita per a millorar les condicions de vida de la majoria social catalana que he fet sempre des d’altres àmbits” i s’ha compromès a “treballar de valent per a estar a l’altura de les circumstàncies”.

Contingut relacionat

Back to top button