ActualitatCongrés dels DiputatsInstitucionalNotíciesVídeos

Mena: “L’única cosa que ha aportat Vox a l’Educació és una consellera a Múrcia que fa faltes d’ortografia”

"Per a estimar tant a Espanya escriuen castellà com els dóna la gana", ha sentenciat Joan Mena.

Mena: “L’única cosa que ha aportat Vox a l’Educació és una consellera a Múrcia que fa faltes d’ortografia”

“Per a estimar tant a Espanya escriuen castellà com els dóna la gana”, ha afirmat el diputat.

 

El diputat d’En Comú Podem, Joan Mena, ha acusat avui a Vox de no haver aportat res a l’Educació des que estan en política “excepte una consellera d’Educació a Múrcia que és anti escola pública, anti drets socials, anti vacunes i fins i tot anti ortografia”, en referència a un comunicat publicat per aquesta consellera després d’assumir el càrrec i que va ser corregit per un grup de docents que va trobar multitud d’errors ortogràfics.

“Per a estimar tant a Espanya escriuen vostès castellà com els dóna la gana”, ha sentenciat Mena.

El debat, que s’ha produït en la Comissió d’Educació del Congrés, girava entorn d’una PNL presentada pel grup d’ultradreta sobre l’accés a la universitat en les diferents comunitats autònomes. Mena ha acusat els d’Abascal de “ser un partit acomplexat al qual no li agrada Espanya com és, un dels països més rics i diversos en llengües, cultures i pobles”.

Segons el diputat d’ECP i dirigent d’Esquerra Unida, “les desigualtats no es produeixen per territoris, sinó per la classe social a la qual es pertany” i ha defensat la LOMLOE com “una eina per a combatre les desigualtats existents en l’educació segons el nivell de renda de les famílies”.

Contingut relacionat

Back to top button