ActualitatComissió Col·legiadaComunicatsÒrgans de Direcció

Comunicat d’Esquerra Unida Catalunya davant la vaga indefinida dels treballadors i treballadores de Nissan

Comunicat de la Comissió Col·legiada d’Esquerra Unida Catalunya

Des d’Esquerra Unida Catalunya volem mostrar el nostre suport a tota la plantilla de treballadors i treballadores de Nissan que des del 4 de maig han convocat una vaga indefinida.

Fa mesos que l’empresa no fa les inversions necessàries que assegurin la continuïtat de Nissan a Barcelona amb la intencionalitat de desaparèixer d’Europa. Volem reivindicar l’esforç que han fet tots els treballadors i treballadores sempre que se’ls ha demanat, moltes vegades sacrificant els seus drets laborals.

S’ha de tenir en compte que són més de 25.000 famílies entre treballadors i treballadores indirectes i directes que es veurien afectats amb el tancament de Nissan a Barcelona, per això des d’Esquerra Unida Catalunya mostrem el nostre suport a tots aquests treballadors i treballadores i instem a què tant la Generalitat com el Govern central facin tots els esforços necessaris per defensar el futur industrial i els llocs de treball de les plantes de Barcelona i pressionin a Nissan per tal que prengui una decisió en positiu com més aviat millor i assegurin la seva continuïtat a Barcelona.

Back to top button